Jubileumsfest inför MFF 14/5

Inför hemmapremiären mot IFK Norrköping arrangerade Kamratunionen en förfest på Trädgår’n som vi såhär i efterhand kan konstatera var en storslagen succé. Såväl stämningen som uppslutningen var fantastisk!

Nu gör vi det igen måndagen den 14 maj inför hemmamatchen mot Malmö FF, denna gång som en särskild hyllning och fest för att uppmärksamma att det är 25 respektive 30 år sedan vi bärgade våra två bragdartade UEFA-cupguld.

Det kommer precis som senast att bjudas på souvenirförsäljning, blåvita DJ’s, kamratskap och förhoppningsvis en och annan överraskning. Dörrarna slås upp klockan 16:00 och mat & dryck finns i barerna. Vid vackert väder öppnar vi uteserveringen och denna gång kan vi också lova full bemanning i barerna, så att ingen ska behöva stå utan sitt flytande livselixir.

Fri entré
Åldersgräns 18 år

Share