Öppen Tifofixardag på lördag 12/5

Tifofonden och Kamratunionen bjuder in alla änglar som känner sig manade på tifofix. Tifofonden kommer ha fullt upp med med att färdigställa saker som ska målas och ber därför om hjälp till att hinna med lite enklare saker vid sidan av som att klippa och klistra.

Tifofonden eftersträvar en hög disciplin och arbetsmoral  av dem som ska hjälpa till och därför bör man tänka på sitt uppförande vad gäller arbetet.  Vill man komma och hjälpa kommer man få instruktioner om vad som ska göras och det är  upp till var och en att efterfölja detta för att vi ska lyckas.

Eventuella tifoskisser och planer på vad som ska göras stannar hos individen och sprids inte vidare till kompisar och vänner då vi inte vill avslöja något i förväg för vårt lag eller dess motståndare. Vi uppskattar all hjälp vi kan få och hoppas på stabil uppslutning med engagerade änglar i vår blåvita familj!

Tid: Lördagen den 12:e Maj kl.12:00 till kl.17.00 (Om ytterligare hjälp behövs under söndagen informeras man på plats.)

Plats: Änglagårdsskolan, Thord Lindblomsväg 22, 415 24 Göteborg (Kollektivtrafik: Vagn 6,7 eller 11 till Nymånegatan, sedan skall det vara skyltat)

Att tänka på: Ta med oömmakläder och ett gött humör.

 

Väl mött! /Tifofonden & Kamratunionen

Share
Etiketter: , ,