Blött och rått men ack så trevligt och kamratligt

Luften var blöt och rå men trots det var vi många som trotsade vädret för att knata upp till Kamratgården i söndags. Och det som inte vädergudarna bjöd stod Kamratgårdsdagen för. Det var fest och ståhej med Leo i spetsen.

Blåvittshopen var på plats och krängde souvenirer till förmånliga priser. A-laget tränade och skrev autografer. Det var line up och presentation av våra senaste nyförvärv till Änglagården i form av glada och förväntansfulla sexåriga flickor och pojkar. Det var ambulans, ansiktsmålning, ballongsnurrande, hoppborgar, korv, glass, bullar och kaffe.
Och sist men inte minst stod Supporterklubben för ett klassiskt old school tombolla med lotter och fina priser.

Allt var upplagt för en braksuccé om det inte vore för vädret. Därför gladde det extra att se så många kamrater och änglar på plats. Det är sådant här som visar att vi är en riktig förening som inte viker oss för vad som helst. Lite väta och gråväder har aldrig skadat oss blåvita!

Det var också glädjande att vi fick in ytterligare bokningar till Helsingborgsresan som nu är säkrad för tidig avgång. Att vi inte lyckades värva så himla många nya medlemmar kan ju förklaras att det mest var redan frälsta själar på plats så det är inget att hänga läpp för.

Kort och gott var detta en väldigt trevlig dag och tombola var en uppenbar succé så det återkommer vi gärna med nästa år, men då i solsken och några extra plusgrader.

Tack IFK Göteborg för att vi fick var med och inte minst alla kamrater och änglar som var på plats denna första Kamratgårdsdag på Nya Kamratgården. Vi ses på Gamla Ullevi på söndag!

Fler bilder från dagen finns att beskåda här

Share