Valberedningen informerar

Vet du någon som skulle vilja vara med och engagera sig i och utveckla Supporterklubben Änglarna? Inför årsmötet så letar vi i valberedningen efter nya engagerade styrelsekandidater som vill fortsätta driva föreningen framåt. Har du något tips? Hör av dig till oss!

I jakten på nya styrelsekandidater behöver vi i valberedningen alla medlemmars hjälp. Har du tips på engagerade personer som vill vara med och utveckla vår supporterkultur? Personer som brinner för IFK Göteborg och som ser vikten i en stark och driven supporterklubb som representerar det blåvita läktarfolket. Kanske du själv? Hör i så fall av dig på vår mailadress: valberedningen@anglarna.se

Valberedningen i Supporterklubben Änglarna
Robert Magnusson, Tomas Olofsson och Frans Zdunic

Share
Etiketter: