Rösta fram Årets Ärkeängel 2012

Vem tycker du har gjort sig förtjänt att vinna priset Årets Ärkeängel 2012? Årets Ärkeängel är Supporterklubben Änglarnas tradionella hederspris som delas ut till en spelare i dagens trupp som anses visa särskilt stor lojalitet mot IFK Göteborg. Priset kan bara erövras en gång per person och vinnaren röstas under vintern för att sedan presenteras på Supporterklubbens årsmöte.

Priset delas traditionellt ut på Supporterklubben Änglarnas årsmöte, förra året var det Thomas Olsson som var mottagare av priset Årets Ärkeängel 2011 (som han dock fick vid senare tillfälle då han inte hade möjlighet att närvara på årsmötet). Tre spelare från 2012 års trupp som inte kan få priset då de redan har fått det en gång tidigare är Hjalmar Jonsson (2007), Stefan Selakovic (2008) och Tobias Hysén (2009). Alla tidigare Ärkeänglar kan man läsa om här.

För att din röst ska vara giltig måste du fylla i namn och medlemsnummer, missa inte att trycka ”Next >” och fylla i dessa uppgifter innan du lämnar din röst genom att trycka på ”Submin Survey”. Lämna gärna en motivering till varför du röstar som du gör, motiveringen kan komma att publiceras på hemsidan eller i Blått & Vitt.

Vem tycker du bör få utmärkelsen Årets Ärkeängel 2012?

Ditt namn?
Ditt medlemsnummer?
Frivillig motivering?Share
Etiketter: