SFSU bjuder in till workshop i Malmö!

Lördagen den 9:e mars klockan 10.00 bjuder Svenska Fotbollssupporterunionen in till workshop på Swedbank Stadion i Malmö.

Det kommer bli en spännande dag med föreläsningar av bland annat Ben Shave och Antonina Hagenmann, från Supporters Direct Europe, samt Niamh O’Mahoney, från FORAS. Även SFSU:s ordförande Tony Ernst och flera andra kommer vara med under lördagen.

Hela dagen är en del i ett EU-projekt som SFSU stolt deltar i. Sveriges supportrar står inom den närmaste framtiden inför flera viktiga frågor som kommer påverka hela fotbollsrörelsen i allmänhet och supportrarna i synnerhet. Det är av största vikt att många av våra medlemsföreningar dyker upp denna dag då mycket viktiga saker finns att prata igenom!

Anmälan görs på sfsu@hotmail.se senast på torsdag den 7/3 klockan 12.00.

Hälsningar SFSU genom ordförande Tony Ernst & projektledare Lena Gustafson Wiberg

Alltså…
Lördag 9:e mars klockan 10:00-16:00 på Swedbank Stadion i Malmö.
Anmälan senast torsdag 7/3 12:00 på sfsu@hotmail.se

 

 

Share