Bevara 51%-regeln NU!

Idag är det en avgörande dag när det gäller 51%-frågan från fotbollen sida. Under dagen kommer SEF först att ha ett medlemsmöte och sedan sitt årsmöte. Så idag gäller det att de föreningsrepresentanter som tagit ställning för 51% kämpar för bevarandet av denna hörnsten inom svensk idrott!
Lyckas idag de föreningar som har medlemmar som har tagit ställning för att bevara 51%-regeln på RF-nivå (bl.a. IFK Göteborg, AIK, Hammarby IF, Örgryte IS, Djurgårdens IF, Gefle IF, GAIS, Malmö FF och Helsingborgs IF m.fl.) att övertyga SEF att ta ställning för ett bevarande på RF-nivå så kan det bli ett väldigt intressant årsmöte i SvFF under morgondagen. Ett årsmöte där vi vet att flera distrikt också tagit ställning för att bevara frågan hos Riksidrottsförbundet.
Det vi alla frågar oss nu och tidigare är vilka de föreningar och distrikt är som driver på frågan och om de överhuvudtaget finns? Vad skulle deras argument då vara? Är det kanske att man kan lösa ett demokratiproblem genom att avskaffa demokrati?
Nej nu får det vara nog! De största föreningarna inom svensk fotboll vill INTE avskaffa 51%-regeln så varför skulle då vårt förbund vilja driva frågan?
VÅR KÄRLEK ÄR INTE TILL SALU – BEVARA 51%-REGELN!
Share