Knökfullt på bussarna til Borås

Supporterklubbens officiella bussar till Borås är nu fullknökade och vi tar inte emot fler bokningar!

Vi ber er som bokat uppmärksamma att avgång sker kl. 17.30 från Trädgår’ns parkering och inte på det vanliga stället.

Vi vill även uppmärksamma alla som har för avsikt att besöka samlingen på Trädgår’n före avfärd att de har 18 årsgräns samt att det ej går att ta med några ölkassar eller liknande in i lokalen. Mat och dryck kommer emellertid att finnas till försäljning till förmånliga priser.

Också ni som av någon anledning ej har bokat resa med Änglarnas bussar är naturligtvis välkomna till Trädgår’n om ni vill få i er någonting före avfärd, eller bara hänga ut med likasinnade. Annars samlas Änglarna Borås på Brasseriet i Borås före matchen och de välkomnar alla privatister som hellre sitter av sin tid i Borås.

OBS!
Ni som bokat Pinocchiopaketet alt. bokat till medlemspris, glöm inte att ta med era medlemskort!

Missade ni chansen att boka ett Pinocchiopaket rekommenderar vi förköp av inträdesbiljett via denna länk 
För er som av en händelse åker privat till Borås finns mer information här

Share