Vill du åka ut i Europa i sommar?

Trots en bedrövlig säsong förra året är vi nu bara två matcher från kval till Europa League i sommar. Efter snart tre år sedan det minnesvärda mötet med holländska Alkmaar  längtar så väl spelarna som vi supportrar efter att få bege oss ut och resa igen! Just äventyren i Europa är något som skiljer vår förening och vår supporterkultur från övriga mindre svenska klubbar som aldrig fått fått jubla på Old Trafford, höja bucklan på Tannadice Park eller matchladda på stranden i Rimini innan vi tog lokalbussen till den lilla arenan i San Marino. Nu vill vi skapa nya minnen!

Nästa hinder på vägen är semifinalen på Myresjöhus Arena mot Östers IF onsdagen den 1 maj. En nya arena att besöka och ett motstånd som vi inte mött på flera år, men som inlett Allsvenskan överraskande bra. För att förverkliga våra drömmar om Europa krävs det mangrann uppslutning! ”Om vi vill ut och glassa i Europa i sommar så ligger Växjö på vägen…”, som någon klokt uttryckte det.

Med tanke på att matchen börjar redan kl 13:30 arrangerar Änglarna en direktbuss som lämnar Göteborg kl 09:30. Priset är 275 kronor för medlemmar och 325 för icke medlemmar. I priset är, dagen till ära, en Glennfrukost i form av en klassisk ”arbetarmacka” och en stärkande dryck från våra blåvita vänner på Oceanbryggeriet inkluderad! Bokning sker som vanligt via vår webbshop eller på plats i Blåvittshopen.

För att locka så många som möjligt att hänga med vill vi uppmana alla rättrogna att dela informationen om resan via sociala medier! Det görs enklast genom att sprida vårt Facebook-evenemang samt den här texten.

ALLA TILL VÄXJÖ!


Alkmaar borta 2010.

PSV Eindhoven borta 1993.
Athen
Athen 1991.


SS Murata, San Marino, 2008.

Fler bilder från klassiska blåvita Europaresor hittas via Änglarnas Facebook-sida.

 

Share