Oldskool-tema på jubileumsresan till Växjö!

De senaste dagarna har, av förklarliga skäl, mycket fokus legat på cupfinalen. Samtidigt är det idag endast tre veckor kvar till Supporterklubben Änglarnas jubileumsresa till Växjö fredagen den 31 maj – nu kör vi igång hetsen på allvar! Fredagsresa precis efter löning och firande av Änglarnas 40 år ska förhoppningsvis vara ingredienser som kommer att skapa nya klassiska reseminnen att föra vidare till framtida generationer. Redan nu har flera större kompisgäng/grupperingar anmält intresse för att åka med våra bussar, vilket borgar för ett stort följe på plats. Fortfarande finns resor för endast en hundring, om man väljer medlemspaketpriset!

För att ingen ska kunna undgå och missa att det är vår jubileumsresa har vi ett antal grejer på gång som kommer att presenteras löpande under de närmaste tre veckorna fram till resan. Det största bidraget hoppas vi dock att alla rättrogna på plats, oavsett om man väljer att åka med Änglarnas bussar till Växjö eller inte, vill bidra med!

Supporterklubben Änglarna utlyser härmed oldskool-tema på den här resan, vilket kan innebära allt från klädsel och souvenirer till banderoller, flaggor och sånger. Endast er fantasi sätter gränser! Vi hoppas få se gröna bomberjackor, stickade blåvita tröjor, ett hav av sol/huligan/beppe-hattar med olika pins på, Umbro-huvtröjor, blåvitrutiga mössor och flaggor samt klassiska hängflaggor och banderoller som inte sett sol på länge.

För att bidra till hetsen utlovar vi en valfri gratis allsvensk bortaresa under 2013 till de tre bästa oldskool-bidragen, under förutsättning att de förevigas på bild och skickas till info@anglarna.se senast måndagen den 3 juni. Vinnarna utses av Änglarnas styrelse och kan inte överklagas (mutor är däremot välkomna!).

Resan bokas via http://shop.anglarna.se och för medlemmar är det som vanligt förmånligast att välja paketpriset som inkluderar biljett till bortasektionen (värde 150 kr) för endast 250 spänn. Endast resa kostar 175:- för medlemmar och 225:- för övriga.

Nedan kommer lite inspiration inför tävlingen… må bäste blåvit vinna!

Share