Stort intresse för cupfinalbussarna

Som ingen lär ha undgått spelar vi cupfinal om tio dagar, med chans till vår första titel sedan 2008 och därmed första Europaäventyren sedan Alkmaar 2010. Cupfinaltåget sålde ut drygt 1 000 platser på lite mer än en timme och därefter har blåvita bokat upp flyg, reguljärtåg och bussar för att kunna ta sig till Solna.

I dagläget är det bokat 222 platser på Änglarnas bussar, varav 135 är på pubbussarna och resterande på direktbussar. Sista anmälningsdag är måndagen den 20 maj och därefter kommer vi bestämma hur många bussar som behövs, varför endast eventuella restplatser kommer gå att köpa därefter.

Missa inte heller att köpa biljett till själva matchen på Friends Arena. Redan har nästan 2 400 biljetter sålts till de blåvita sektionerna, vilket innebär att vi redan nu vet att det här blir vårt största följe i Stockholm någonsin. IFK har utlovat löpande uppdatering av biljettläget på sin hemsida. Genom att köpa biljett redan nu bidrar du till att öka resehetsen!

 

 

Sista bokningsdag: 20 maj (därefter säljs endast ev. restplatser)

Avfärdsplats: Shell-macken, Kruthusgatan, norr om Nils Ericsonterminalen

Restid: Cirka sju timmar enkel väg, inklusive matstopp som sker på både dit- och hemresan.

Medlemskrav: Inget. Men vi ser givetvis gärna att alla resenärer stödjer Änglarna genom att bli medlem!

Om du är under 18 år: Kontakta resor@anglarna.se för mer information och vårdnadshavares godkännande innan du bokar din resa.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta resor@anglarna.se

Notera även att bussbiljetten är personlig, vilket innebär att man bara kan boka en biljett per person.

 

Share
Etiketter: