Är du under 18 år och har tänkt åka med bussarna till cupfinalen?

Är du under 18 år och har bokat dig på våra bussar till cupfinalen på söndag? Se då till så att någon av dina föräldrar/vårdnadshavare snarast mailar oss via resor@anglarna.se och intygar att det är okej med dem att du åker med, samt att de är införstådda med vad detta innebär. De behöver även lämna ett telefonnummer på vilket vi kan nå dem såväl inför som under resan, skulle det kännas påkallat.
Detta är ett krav för att du skall få åka med bussen och vi kommer inte att släppa ombord resenärer under 18 år som inte ordnat det här i förväg.

Våra ordningsregler etc. finner ni här: http://anglarna.se/resor/ordningsregler/
Är du under 16 år och inte meddelat oss att du åker tillsammans med vårdnadshavare/förälder måste du kontakta oss omgående via resor@anglarna.se. Åldersgränsen är 16 år och vi kommer inte att göra avkall på detta.
Det samma gäller om du inte är 18 år och av misstag bokat dig på pub-bussarna på vilka vi kommer att hålla stenhårt på 18 årsgränsen.

Se med andra ord till att få det här löst omedelbart eftersom du helt enkelt riskerar att i annat fall bli stående kvar i Göteborg när bussarna rullar iväg!

Share