Pubsamling på Sports i Växjö

Efter stort fokus på helgens cupfinal är det nu dags att ställa om och fokusera på fredagens viktiga allsvenska bortamatch mot Östers IF på Myresjöhus Arena. Fortfarande finns det ett fåtal platser kvar att boka via webshopen!

Som vi tidigare gått ut med är det utlyst oldskool-tema på den här resna – med anledning av Änglarnas 40-årsjubileum – vilket kan innebära allt från klädsel och souvenirer till banderoller, flaggor och sånger. Endast er fantasi sätter gränser! Vi hoppas få se gröna bomberjackor, stickade blåvita tröjor, ett hav av sol/huligan/beppe-hattar med olika pins på, Umbro-huvtröjor, blåvitrutiga mössor och flaggor samt klassiska hängflaggor och banderoller som inte sett sol på länge.  De tre bästa bidragen vinner en valfri gratis allsvensk bortaresa under 2013, under förutsättning att de förevigas på bild och skickas till info@anglarna.se senast måndagen den 3 juni.

Inför matchen bjuder Supporterklubben Änglarna in alla blåvita till pubsamling på Restaurang Sports på Sandgärdsgtan 6-8 i centrala Växjö (ca 20 minuters gångväg från Myresjöhus Arena). Sports rymmer 250 personer inomhus, har en stor uteservering samt erbjuder öl och cider från 40 kronor. På matfronten finns följande matpaket inklusive en öl/cider för 150 kronor:
Fläskfilé med bearnaisesås och potatisgratäng
alternativt
Veggiepasta med pesto och grillost samt soltorkade tomater

Under morgondagen kommer vi att presentera ytterligare nyheter inför resan som vi hoppas ska kunna bidra till att få bortasektionen på Myresjöhus Arena att påminna om hur det brukade se ut på blåvita läktare förr i tiden…

Share