Nya jubileumssouvenirer på Växjöresan

När vi tog fram den första jubileumshalsduken till premiärsamlingen på Trädgårn i april sålde de slut direkt. Denna halsduk har vi nu tryckt upp fler exemplar av, vilken går att köpa via vår webshop.

Inför morgondagens jubileumsresa kan vi även presentera två nya retrosouvenirer: den klassiska vita sol/”huligan”-hatten som var så populär i början av 90-talet,nu  med vårt 40-årsjubileumsmärke, samt en tunnare halsduk av klassiskt 80-talssnitt med texten ”Supporterklubben Änglarna” tillsammans med 40-årsjubileumsmärket.

Samtliga resenärer som åker med Änglarnas bussar kommer när ni går på bussarna som  jubileumsgåva få en sol/”huligan”-hatt samt (de som är över 18 år) en present från våra blåvita vänner på Oceanbryggeriet. Självklart hoppas vi att alla kör med hatten på resten av resan!

Det mindre antal hattar som blir över kommer att säljas på pubsamlingen i Växjö för 100 kronor. Antalet som kommer att säljas är ytterst begränsat så det är först till kvarn som gäller! Retrohalsduken kommer även denna säljas för 100 kronor, först på bussarna och sedan på pubsamlingen om det finns några kvar då.

ALLA TILL VÄXJÖ!

Share