Auktion till förmån för Tifofonden

Änglarna drar nu igång ett nytt försök att få in mer pengar till Tifofonden genom ett antal auktioner via Tradera. Först ut är ett par Adidas ”Stan Smith”, signerade av IFK Göteborg’s A-trupp 2013.

Skorna tillhörde Ingvar Aremyr, ledare och skadeansvarig under många år i IFK Göteborg. Ingvar jobbade med U-trupp, B-lag, U-21 men även med A-laget under sina drygt 30 år i föreningen. Ingvar avled under 2011 och skorna låg då oanvända i sin låda. Ingvars son Fredrik Aremyr, fotograf åt Änglarna, ville att skorna skulle komma till nytta och ordnade så att skorna signerades av A-truppen samt ledare och övriga runt A-truppen varefter skorna skänktes till denna auktion.

Tifofonden gör ett otroligt viktigt jobb i det dolda, ett arbete som resulterar i storslagna läktararrangemang som färgar läktarna i de vackraste av färger. Alla Tifofondens arrangemang finansieras av insamlade pengar från övriga blåvita supportrar och ekonomin administreras av Supporterklubben Änglarna. Självklart går de insamlade medlen endast till tifomaterial som inte riskerar att leda till böter för föreningen!

Försäljningssumman på denna auktion kommer i sin helhet skänkas till Tifofonden. Kombinera möjligheten att stödja den blåvita tifokulturen samtidigt som du får chansen att få ett unikt samlarobjekt!

Auktionen hittas här.

Share