Pubsamling på Harrys i Helsingborg x 2

Inom loppet av elva dagar kommer den lilla – men förvisso ganska fina – sommarorten Helsingborg att invaderas av tusentals blåvita anhängare. Först, nu på måndag, stundar allsvensk seriefinal och på torsdagen veckan därpå är det ”hemmamatch”i Europa League mot AS Trencin på Olympia – två extremt viktiga matcher båda två.

Inför båda matcherna uppmanar Änglarna alla rättrogna att sluta upp på blåvit pubsamling på Harrys i centrala Helsingborg, på Järnvägsgatan 7 (snett mittemot tågstationen Knutpunkten). Harrys har öppet redan från kl 11:30 och serverar lunch fram till kl 15:00 innan den vanliga menyn gäller. Änglarnas bussar beräknar anlända kring 16-snåret, på båda matchdagarna.

Resan till måndagens seriefinal är slutsåld, men det fortfarande går utmärkt att boka plats till matchen mot AS Trencin via vår webbshop.

Skål för Blåvitt ska det va’!

Share
Etiketter: ,