Samling på Fagans Irish Pub i Malmö

Inför söndagens enormt viktiga bortamatch mot Malmö FF bjuder Änglarna in till blåvit pubsamling på Fagans Irish Pub, på Per Weijersgatan 4 mitt i centrala Malmö. Det är tredje året i rad som rättrogna samlas här och personalen välkomnar alla blåvita med öppna armar från klockan 14:00.

Vi räknar med ett av säsongens största bortaföljen och mycket folk på pubsamlingen varför Fagans har tagit fram följande paketerbjudande för att underlätta för köket så att alla kan få sin mat så fort som möjligt:
220g hamburgare (veg. alternativ finns) med ciabattabröd samt färska pommes och valfri pint (56cl) med dryck för 179 kronor.

Som tidigare meddelats finns ett fåtal bussplatser kvar, vilka som vanligt bokas via http://shop.anglarna.se

ALLA TILL MALMÖ!

Foto: Fredrik Aremyr

Share