Missa inte sista anmälningsdagen till Rikets Änglar!

Lördagen den 31 augusti äger årets upplaga av vår populära supporterturnering Rikets Änglar rum, tillika den tionde i ordningen. Hundratals rättrogna möter varandra inför en förhoppningsvis lika stor publik runt planerna och likt ifjol styr vi upp ett partytält med musik, grill och dryck – det här är med andra ord inget ni vill missa!

I dagsläget är det 14 anmälda lag och vis av tidigare år vet vi att många anmälningar kommer in så här de sista dagarna. Extra glädjande i år att flera fraktioner från övriga Sverige kommer att delta, inte minst för att ett av de ursprungliga syftena när turneringen startades 2004 var just att få blåvita runt om i landet att komma till Göteborg och umgås med likasinnade – därav namnet Rikets Änglar.

Vill du och dina kompisar delta med ett lag i turneringen är sista anmälningsdag nu på lördag den 24 augusti. All anmälningsinformation och annat som man behöver känna till hittas här!

Share
Etiketter: