Stort intresse för Rikets Änglar

Efter att anmälningen till Rikets Änglar stängdes igår kan vi glädjande konstatera att intresset för turneringen är stort även i år och att 22 olika lag är anmälda. Extra glädjande är att se att flera fraktioner utanför Göteborg kommer att delta! Lottningen kommer att ske på torsdag kväll klockan 20:00 via Änglarnas Twitterkonto @Anglarna1973 och under fredagen kommer hela spelschemat att publiceras på hemsidan. På lördag är det samling med information från tävlingsledningen kl 09:15 och sedan börjar första matcherna kl 09:30.

Följande lag kommer att delta i 2013 års upplaga av Rikets Änglar:

BK Framåt
Normal Standard
Falis Soldater
GSK
424
Los Borrachos del tablon
Spritras
Brown Bombers
Snart Glennser Poseidon
Addes Änglar
431
GGVV/Skåne Kickers
Östra Sitt
BWA
FC Blindbocken
Änglarna Lerum
Baraben
Göteborgs Förenade
Boll BK
Göteborgs brigaden
Änglarna Motala
Gydarna

Share
Etiketter: