Blått & Vitt 2/2013

I dagarna kommer alla medlemmar att få årets  andra nummer av vår medlemstidning Blått & Vitt i brevlådan.

Om du inte har fått tidningen inom en vecka så kontakta tidning@anglarna.se och uppge namn, adress och medlemsnummer så gör vi en reklamation hos utdelningsföretaget så att de kan göra ett nytt försök. Den vanligaste orsaken till att en medlem inte får sin tidning är att adressen i medlemsregistret är inaktuell. För att uppdatera sin adress i medlemsregistret ansvarar respektive medlem och detta kan göras enkelt här.

Bland innehållet märks bland annat en reseberättelse från Europaäventyret i Slovakien, intervju med Philip Haglund, rapport från Football Supporters Europes kongress i Amsterdam, snack med Grebbestad Ultras, information om Änglarnas stora 40-årsfest i oktober samt den kommande jubileumsboken.

Share
Etiketter: