Biljett- och artistsläpp till Änglarnas 40-årsfest

1973 bildades Supporterklubben Änglarna och i år firar vi 40 år. 1973 var en tung period för alla blåvita vänner. Laget harvade i den näst högsta divisionen, med motståndare som Grimsås, Blomstermåla och IFK Malmö. Några publikfester var det inte tal om. Sedan dess har vi upplevt en formidabel resa med två UEFA-cuptitlar, ett stort antal SM-guld och många spelare som för alltid skrivit in sig i den blåvita historieboken. En liknande utveckling har vår supporterkultur genomgått, vilket inte minst har manifesterats genom årets imponerande bortaföljen med cupfinalen i Solna som solklar etta då över 5 000 göteborgare lyfte fram spelarna till seger.

Lördagen den 12 oktober slår vi på stort och bjuder in alla rättrogna till en storslagen 40-årsfest på Valands festvåning för att minnas vad som varit. God mat och dryck, livemusik från olika blåvita hjärtan (Joel Alme, Ian Person Band, Calle P, Nina Natri, Jävlaranamma, Änglaskaran mfl) , blåvita dj’s (Adam/Hästpojken, Liston/Embassy, Jon & Niclas/Silverbullit, Ingbritts Feta Credliga, DJ Almar mfl) minnen från de gångna 40 åren och andra överraskningar – allt i sällskap med andra Kamrater. Mer om kvällens program kommer att släppas löpande via vår hemsida fram till festen.

– Vi siktar på att arrangera den bästa blåvita supporterfesten någonsin för att hylla och bjuda tillbaka till alla blåvita supportrar som bidragit till Änglarnas och vår supporterkulturs utveckling under de här 40 åren, slår festgeneral Nina Natri fast.

Biljetter säljs via Änglarnas webbshop och det finns två tillgängliga alternativ. Åldersgräns för båda biljettalternativen är 18 år.

  • Festbiljett med bankett för 395:-
    Biljetten inkluderar trerätters mat, mingeldryck samt vin/öl till maten. Bland alla som köper bankettbiljett kommer ett årskort till säsongen 2014 och andra roliga saker att lottas ut. Banketten inleds klockan 18:00. Kom i tid!
    Banketten är, tom den 3 oktober, endast till försäljning för medlemmar i Supporterklubben Änglarna. Vänligen ange medlemsnummer i samband med bokning! Den 4 oktober släpps resterande platser till övriga kamrater som vill fira vår 40-årsdag tillsammans med oss. Observera att antalet platser på banketten är begränsat.

 

  • Festbiljett utan bankett för 100:-
    Från klockan 22:00 är det eftersläpp för de som inte vill gå på banketten, men ändå inte vill missa festkvällen med livemusik och andra upptåg med blåvita förtecken. Inget medlemskrav – alla rättrogna är hjärtligt välkomna!

Precis som vid Änglarnas resor gäller att man sätts upp på en lista mot vilken man prickas av i dörren, så inga biljetter kommer att skickas ut. Bokningen är bindande samt personlig och kan inte överlåtas.

För eventuella frågor kring 40-årsfesten vänligen kontakta info@anglarna.se

 

 

Share