Åtta dagar kvar till 40-årsfesten: bankettbiljettsläpp även för icke medlemmar!

I dag är det inte bara 109 år sedan IFK Göteborg bildades, utan även åtta dagar kvar till Änglarnas stora 40-årsfest på Valands festvåning.  Från och med i dag kan även icke medlemmar köpa bankettbiljett och redan nu vid 8-tiden på morgonen hade ett antal biljetter sålts till hugade ickemedlemmar. Enklast är att köpa sin biljett i vår webbshop, men det kommer även finnas möjlighet att köpa festbiljetter i samband med kvällens 109-årsfirande på Pub Aberdeen. För den som så föredrar går det även utmärkt att köpa sin festbiljett på plats i Blåvittshopen.

________________

Lördagen den 12 oktober slår vi på stort och bjuder in alla rättrogna till en storslagen 40-årsfest på Valands festvåning för att minnas vad som varit. God mat och dryck, livemusik från olika blåvita hjärtan (Joel Alme, Ian Person Band, Calle P, Nina Natri, Jävlaranamma, Änglaskaran mfl) , blåvita dj’s (Adam/Hästpojken, Liston/Embassy, Jon & Niclas/Silverbullit, Ingbritts Feta Credliga, DJ Almar mfl) minnen från de gångna 40 åren och andra överraskningar – allt i sällskap med andra Kamrater. Mer om kvällens program kommer att släppas löpande via vår hemsida fram till festen.

– Vi siktar på att arrangera den bästa blåvita supporterfesten någonsin för att hylla och bjuda tillbaka till alla blåvita supportrar som bidragit till Änglarnas och vår supporterkulturs utveckling under de här 40 åren, slår festgeneral Nina Natri fast.

Biljetter säljs via Änglarnas webbshop och det finns två tillgängliga alternativ. Åldersgräns för båda biljettalternativen är 18 år.

  • Festbiljett med bankett för 395:-
    Biljetten inkluderar trerätters mat, mingeldryck samt vin/öl till maten. Bland alla som köper bankettbiljett kommer ett årskort till säsongen 2014 och andra roliga saker att lottas ut. Banketten inleds klockan 18:00. Kom i tid!

 

  • Festbiljett utan bankett för 100:-
    Från klockan 22:00 är det eftersläpp för de som inte vill gå på banketten, men ändå inte vill missa festkvällen med livemusik och andra upptåg med blåvita förtecken.

Inget medlemskrav – alla rättrogna är hjärtligt välkomna!

Precis som vid Änglarnas resor gäller att man sätts upp på en lista mot vilken man prickas av i dörren, så inga biljetter kommer att skickas ut. Bokningen är bindande samt personlig och kan inte överlåtas.

För eventuella frågor kring 40-årsfesten vänligen kontakta info@anglarna.se

Share
Etiketter: