Fem dagar kvar till 40-årsfesten: Nu sänker vi priset till efterinsläppet!

I dag är det fem dagar kvar till Änglarnas stora 40-årsfest på Valands festvåning. För att skänka lite ljus och sprida glädje bland alla blåvita kamrater i det stundande höstmörkret väljer Supporterklubben Änglarna att ytterligare kraftigt subventionera den stundande jubileumsfesten.

Med tre matcher kvar i en guldstrid som nu blev mycket tyngre än hoppats, där en guldfest den 3 november känns allt mer utom räckhåll väljer vi att ta till vara på landslagsuppehållet med att ladda om med en riktigt storslagen fest. Tillsammans med så många rättrogna kamrater som bara möjligt vill vi därför fira Änglarnas 40 årsjubileum samt glädjas över att vi faktisk besegrade samtliga lag i Svenska cupen och med ett oförglömligt finaltåg tog hem guldet till Göteborg.

Nu på lördag den 12 oktober är det Valand och årets fest som gäller. Klockan 18.00 inleder vi kvällen med mingel och trerätters middag tillsammans med underhållning. Klockan 22.00 öppnas dörrarna för eftersläppet, artisterna intar scenen och blåvita djs vänder plattor hela natten lång.

För att så många som möjligt ska kunna vara med och delta och bidra till en helt fantastisk kväll nära nog halverar vi priset på inträdet till eftersläppet så det landar på 100 kr.

Enklast är att köpa sin biljett i vår webbshop, men för den som så föredrar går det även utmärkt att boka sin plats på festen över disk i Blåvittshopen på Gamla Ullevi.

PS! Alla ni som redan hunnit boka efterinsläppsbiljetter till fullpris kommer att kompenseras under kvällen på Valand. Antingen genom att ni tar med en extra vän som går in utan extra kostnad. Alternativt med ett par bärs eller någon av våra nya souvenirer. Valet är ert!

________________

Lördagen den 12 oktober slår vi på stort och bjuder in alla rättrogna till en storslagen 40-årsfest på Valands festvåning för att minnas vad som varit. God mat och dryck, livemusik från olika blåvita hjärtan (Joel Alme, Ian Person Band, Calle P, Nina Natri, Jävlaranamma, Änglaskaran mfl) , blåvita dj’s (Adam/Hästpojken, Liston/Embassy, Jon & Niclas/Silverbullit, Ingbritts Feta Credliga, DJ Almar mfl) minnen från de gångna 40 åren och andra överraskningar – allt i sällskap med andra Kamrater. Mer om kvällens program kommer att släppas löpande via vår hemsida fram till festen.

– Vi siktar på att arrangera den bästa blåvita supporterfesten någonsin för att hylla och bjuda tillbaka till alla blåvita supportrar som bidragit till Änglarnas och vår supporterkulturs utveckling under de här 40 åren, slår festgeneral Nina Natri fast.

Biljetter säljs via Änglarnas webbshop och det finns två tillgängliga alternativ. Åldersgräns för båda biljettalternativen är 18 år.

Festbiljett med bankett för 395:-

Biljetten inkluderar trerätters mat, mingeldryck samt vin/öl till maten. Bland alla som köper bankettbiljett kommer ett årskort till säsongen 2014 och andra roliga saker att lottas ut. Banketten inleds klockan 18:00. Kom i tid!

Festbiljett utan bankett för 100:-

Från klockan 22:00 är det eftersläpp för de som inte vill gå på banketten, men ändå inte vill missa festkvällen med livemusik och andra upptåg med blåvita förtecken.

Inget medlemskrav – alla rättrogna är hjärtligt välkomna!

Precis som vid Änglarnas resor gäller att man sätts upp på en lista mot vilken man prickas av i dörren, så inga biljetter kommer att skickas ut. Bokningen är bindande samt personlig och kan inte överlåtas.

För eventuella frågor kring 40-årsfesten vänligen kontakta info@anglarna.se

 

Share