Bidra med ditt bästa Dajla-minne till bokprojektet

Strukturen på den bok som ska dokumentera supporterkulturen runt IFK under de senaste 40 åren börjar nu allt mer falla på plats. Projektgruppen har i dagsläget intervjuat 20-30 blåvita läktarprofiler från olika generationer, spenderat åtskilliga timmar med att gå igenom gamla fanzines, medlemstidningar, styrelsemötesprotokoll och fotoalbum samt hängt alldeles för länge i KTB:s mikrofilmsarkiv för att leta upp gamla braskande tidningsrubriker. Den preliminära tidsplanen vi arbetar efter är att boken kommer att finnas tillgänglig för förhandsbeställning under december månad och släppas fysiskt på en releasefest i februari 2014.

I samband med att boken släpps för förhandsbeställning kommer vi även att presentera de olika kapitel som finns med i boken. Redan nu är det dock klart att sista kapitlet kommer att vigas åt Knut ”Dajla” Dahlström, och vara skrivet av Andreas Johansson (fd redaktör för Änglatjöt och presstalesman/kassör för Änglarna). För att avsluta boken på bästa tänkbara sätt och hylla Dajla till plenty vill vi dock även ha din hjälp! Vi vill helt enkelt samla de bästa Dajla-minnena från så många blåvita som möjligt.

Vill du vara med och hylla den störste IFK-supportern genom tiderna mailar du ditt minne till jubileumsboken@anglarna.se så kommer detta att publiceras i anslutning till Andreas text i boken.

Stort tack på förhand!

Share
Etiketter: