Bok-presentkort i Nordstan 22/12

Intresset för att förhandsbeställa boken ´Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg´ har varit mycket stort och redan efter två dagar har vi passerat 100 sålda böcker. Vi har även fått mycket frågor och önskemål om presentkort så att man på ett enkelt och snyggt sätt kan ge bort boken i julklapp. I samband med IFK:s och Änglarnas traditionsenliga julmarknad i Nordstan söndagen den 22 december kommer vi därför att sälja bok-presentkort utan extra kostnad för att så många blåvita som möjligt ska kunna ge bort en bok till nära och kära i julkapp! Vi har tryckt upp 75 stycken presentkort och det är först till kvarn som gäller.

Tyvärr kommer vi inte ha möjlighet att skicka ut presentkort via post så vill man ha ett sådant gäller det att ta sig till Nordstan nästa söndag. I samband med julmarknaden kommer även Änglarnas souvenirer att säljas på plats.

Alla som förhandsbeställer boken eller köper annan souvenir ur Änglarnas kollektion på plats i Nordstan kommer även att få ett ex av årets sista nummer av Blått & Vitt, vilket är ett jubileumsnummer som inkluderar ett nytryck av Supporterklubben Änglarnas allra första medlemstidning Änglabladet nummer 1/1973. Samma tidning kommer att nå alla medlemmar precis lagom till jul.

Läs mer om boken ´Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg´ här.

 

Share