Julmarknad i Nordstan

Söndag 22/12 hittar ni Änglarnas souvenirer till förmånliga priser i Nordstan där Supporterklubben tillsammans med Blåvittshopen arrangerar traditionell blåvit julmarknad. Ta chansen och titta förbi och boka ditt exemplar av boken ”Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg” och få ett presentkort på köpet som gör boken till den perfekta julklappen. Vi är på plats mellan 10.00 och 20.00.

Från klockan 11.00 och ett par timmar framåt finns Hjalmar Jonsson och Martin Smedberg-Dalence på plats och under eftermiddagen från 16.00 är Hampus Zackrisson och Mikael Dyrestam redo med autografpennorna.

Senaste nytt på souvenirfronten är en dagsfärsk jubileums t-shirt i såväl dam- som herrmodell, lång eller kort ärm och två olika blå nyanser.
Antalet är begränsat men efter söndag lägger vi naturligtvis upp resterande exemplar i webshopen.

Share