Jubileumsnummer av Blått & Vitt

I dagarna kommer alla medlemmar att få årets sista nummer av vår medlemstidning Blått & Vitt i brevlådan. Det här är ett speciellt jubileumsnummer som inkluderar ett nytryck av Supporterklubben Änglarnas allra första medlemstidning Änglabladet nummer 1/1973

Om du inte har fått tidningen inom en vecka så kontakta tidning@anglarna.se och uppge namn, adress och medlemsnummer så gör vi en reklamation hos utdelningsföretaget så att de kan göra ett nytt försök. Den vanligaste orsaken till att en medlem inte får sin tidning är att adressen i medlemsregistret är inaktuell. För att uppdatera sin adress i medlemsregistret ansvarar respektive medlem och detta kan göras enkelt här.

Alla som förhandsbeställer boken ‘Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg’ eller köper annan souvenir ur Änglarnas kollektion på plats i Nordstan vid dagens julmarknad kommer få ett ex av tidningen på köpet.

 

Share
Etiketter: