Förbeställ supporterboken i Blåvittshopen

Om några veckor kommer boken ‘Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg’   att skickas till tryck. Boken dokumenterar supporterkulturen runt IFK Göteborg, med fokus på tidsperioden från 1970-talet till i dag. För att Änglarna ska kunna avgöra hur stor upplaga som ska beställas uppmanar vi nu alla intresserade att förbeställa sitt exemplar av boken så fort som möjligt. Intresset för boken har varit mycket stort och hittills har nästan 350 stycken böcker förbeställts.

– Det är jätteglädjande och många man möter har uttryckt att de redan längtar rejält till bokens releasefest, men vi tror att det fortfarande finns en hel del blåvita som inte har nåtts av informationen om varför boken bör förbeställas redan nu, säger Mathias Henriksson som är ansvarig för bokprojektet.

Vad är då anledningen att du bör förbeställa boken redan nu, trots att du inte kommer att få boken i din hand förrän på releasefesten i samband med en av Valhallamatcherna?

1. Det absolut viktigaste skälet är att antalet böcker som trycks avgörs utifrån antalet förbeställningar. Desto fler förbeställningar, desto större möjlighet att trycka boken i en större upplaga. Allt för att inte riskera Änglarnas ekonomi.

2. Om du förbeställer boken betalar du endast 290 kronor (exkl. frakt), medan boken annars kommer att kosta 350 kronor (exkl. frakt). Vid förhandsbokning kommer dessutom en större andel av priset att tillfalla Änglarna och kan därmed satsas på initiativ som gynnar den blåvita supporterkulturen även framöver.

3. Alla som förbeställer boken erbjuds möjlighet att få med sitt namn längst bak i boken som en av dem som stöttat bokprojektet. För att få med sitt namn i boken krävs att förhandsbeställningen sker senast den 25 januari.

Inget att tveka på, eller hur? Boken bokas via Änglarnas webbshop eller på plats i Blåvittshopen på Gamla Ullevi, för den som föredrar den lösningen.

Mer info om bokprojektet hittas här och löpande nyheter om projektet kan följas via bokprojektets egen Facebook-sida.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta jubileumsboken@anglarna.se

 

Share