Rösta fram Årets Ärkeängel 2013

Vem tycker du har gjort sig förtjänt att vinna priset Årets Ärkeängel 2013? Årets Ärkeängel är Supporterklubben Änglarnas tradionella hederspris som delas ut till en spelare i dagens trupp som anses visa särskilt stor lojalitet mot IFK Göteborg. Priset kan bara erövras en gång per person och vinnaren röstas under vintern för att sedan presenteras på Supporterklubbens årsmöte.

Priset delas traditionellt ut på Supporterklubben Änglarnas årsmöte, förra året var det Jakob Johansson som var mottagare av priset Årets Ärkeängel 2012. Tre spelare från 2013 års trupp som inte kan få priset då de redan har fått det en gång tidigare är Hjalmar Jonsson (2007), Tobias Hysén (2009) och just Jakob Johansson (2012). Alla tidigare Ärkeänglar kan man läsa om här.

För att din röst ska vara giltig måste du fylla i namn och medlemsnummer, missa inte att trycka ”Next >” och fylla i dessa uppgifter innan du lämnar din röst genom att trycka på ”Submit Survey”. Lämna gärna en motivering till varför du röstar som du gör, motiveringen kan komma att publiceras på hemsidan eller i Blått & Vitt.

Vem tycker du bör få utmärkelsen Årets Ärkeängel 2013?


Ditt namn?
Ditt medlemsnummer?
Frivillig motivering?Share
Etiketter: