Det kom ett mail…

På Änglarnas årsmöte i lördags utsågs Hannes Stiller till Årets Ärkeängel 2013. Här kommer ett stort och varmt tack från pristagaren:

”Hej  alla änglar.

För det första vill jag givetvis tacka så mycket för utmärkelsen. Det värmer även att höra om applåderna och att mötet tyckte att det var välförtjänt. Jag beklagar att jag inte kunde vara på plats för att mottaga priset, men jag hade fullt upp med att besegra min moderklubb Qviding FIF under mötet.

Att som Göteborgare och Blåvit från födelsen få mottaga ett sådant hedervärt pris är för mig oerhört stort. Känslan blir ännu starkare om jag tittar på vilka som har fått utmärkelsen tidigare. Under min tid som spelare har jag hela tiden varit mycket glad och stolt över att ha fått representera IFK Göteborg.

Jag har under min tid i föreningen varit mycket tacksam för det stöd och den uppskattning som jag fått från er i Änglarna. Det avskedet som jag fick under sista matchen var mer än jag någonsin kunnat drömma om. Den här utärkelsen är något som jag med stolthet kommer bära med mig resten av livet.

Tack alla änglar och jag hoppas att det blir ett framgångsrikt 2014. Vi ses på premiären.

Hannes Stiller

Share
Etiketter: