100 subventionerade mat&öl-biljetter till releasefesten 15/3

Lördagen den 15 mars kl 14:00 på Gamla Ullevi är det releasefest för den efterlängtade boken ‘Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg’. Förutom utlämning av förbeställda böcker blir det mat, dryck, musik, intervjuer med blåvita läktarprofiler, bildspel och filmvisning.

Restaurang 12:ans Salong dukar upp en buffe med en kött- och en fiskrätt samt stor salladsbuffé. Vi erbjuder nu hundra subventionerade mat & öl-biljetter för 149 kronor – först till kvarn gäller! I paketpriset ingår förutom matbuffén även en styck Glenn No 5 (50 cl), Oceanbryggeriets och Änglarnas egna öl. Biljetterna säljs i vår webbshop och kommer snart även finnas tillgängliga att köpa i Blåvittshopen.

När de hundra subventionerade mat & öl-biljetterna sålt slut är det Salong 12:ans ordinarie paketpris på 195 kronor som gäller. För den som endast vill köpa en matbuffé-biljett kostar detta 135 kronor.

Gällande boken har den nu precis skickats till tryck. Så här ser innehållssidan ut:

Share