11/3 : Sista chansen att förbeställa boken före releasefesten

Lördagen den 15 mars klockan 14:00, efter cupmatchen mot Sundsvall på Valhalla IP, är det dags för releasefest för den efterlängtade boken ‘Vi som är från Göteborg åker aldrig hem med sorg’.

Boken innehåller 352 sidor fullproppade med blåvit supporterkulturhistoria, inklusive 732 bilder och tidningsurklipp om allt som skett på och runt läktarna sedan 70-talet till idag.

Förutom att alla som förbeställt ett exemplar kan hämta ut sin bok blir det god mat och dryck, bra musik, intervjuer med blåvita läktarprofiler av Andreas Toll på scenen, bildspel med allt material som inte fick plats i boken samt en avslutande filmvisning – allt i bästa sällskap! Därutöver kommer Roger Gustafsson för att ta emot Håkan Milds Hederspris och Håkan Mild själv dyker upp för att bli avtackad innan han slutar sin tjänst som sportchef.

Restaurang Tolvans Salong dukar upp en buffe med en kött- och en fiskrätt samt stor salladsbuffé. Änglarna erbjuder hundra subventionerade mat & dryck-biljetter för 149 kronor som säljs via Änglarnas webbshop. I paketpriset ingår förutom matbuffén även en styck Glenn No 5 (50 cl), Oceanbryggeriets och Änglarnas egna öl.

– I dagsläget är det över 600 förhandsbeställda böcker, berättar Mathias Henriksson som är redaktör för boken. Sista chansen att förbeställa boken är tisdagen den 11 mars och genom att göra så garanterar man att hela försäljningspriset går direkt till Änglarna istället för till olika mellanled.

Boken kan förhandsbeställas via Änglarnas webbshop eller på plats i Blåvittshopen.

Tisdagen den 11 mars är sista dagen för att förhandsbeställa boken om man vill hämta ut den på releasefesten. Genom att förhandsbeställa boken garanterar man att hela försäljningssumman går direkt till Änglarna istället för att försvinna till olika mellanled!

Vi påminner även om att det finns ett fåtal subventionerade mat & öl-biljetter kvar.

Share