Information från resegruppen

Resegruppen informerar:

  •   Vi har ett begränsat antal platser kvar till Halmstad, men det är först till kvarn som gäller så slöa inte utan boka NU om du vill få en plats på bussen. Under lördag eftermiddag stängs bokningen och det är till att bege sig ner till Shellmacken på vinst och förlust om man inte har allting fixat i förväg.
  •  Resegruppen har beslutat att inte köra någon officiell buss ner till Ungern och nästa kvalomgång i EL. Istället hänvisar vi till Ultras Göteborg som arrangerar bussresa för det fashionabla priset 1 500 kronor tur & retur. Anmälan sker genom PM på UG Prods facebooksida.
  •  Resor till matcherna mot Mjällby och Åtvidaberg ligger nu uppe till försäljning i Änglarnas webshop och går som vanligt även bra att boka över disk i Blåvittshopen, Gamla Ullevi.
  •  Det ryktas om en blåvit invasion av Malmö söndagen den 10 augusti och Supporterklubben Änglarna försöker nu göra allt för att dra vårt strå till stacken. Därför undersöker vi som bäst möjligheterna att abonnera tåg så att så många som möjligt ska kunna ta sig fram och tillbaks på ett snabbt, smidigt och förhoppningsvis minnesvärt sätt. Mer information kommer inom kort.
Share