Rikets Änglar 2014

Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av Änglarnas populära supporterturnering Rikets Änglar!

Rikets Änglar är Supporterklubben Änglarnas egen fotbollsturnering för alla rättrogna. Tanken med instiftandet av turneringen var att stärka gemenskapen mellan olika blåvita supportrar – och givetvis att ha kul! Turneringen spelades första gången redan 2004 – då inomhus i IFK:s inomhushall och med få deltagande lag. Sedan dess har antalet deltagare vuxit dramatiskt – i fjol genomförde vi en fantastisk turnering på Kviberg med serveringstält och mycket musik. Noterbart är även att flera andra supporterklubbar nu följt i vårt spår och startat sina egna turneringar.

Årets upplaga av Rikets Änglar, den elfte i ordningen, kommer att gå av stapeln lördagen den 30 augusti på Kviberg. De första matcherna drar igång kl. 09.00 och sedan kommer det att spelas ett antal matcher fram till finalen runt 16.00.

Regler för deltagande
– Den som anmäler ett lag blir lagansvarig och ska kunna nås av oss arrangörer, namn och telefonnummer ska alltså bifogas anmälan.
– Vi har inget maxantal spelare i trupperna, men vi rekommenderar max 12 spelare. Vi kommer endast att trycka upp 12 medaljer till vinnar- respektive jumbolag.
– Vänligen respektera att Rikets Änglar är en turnering för supportrar till IFK Göteborg och där själva grundsyftet är att stärka sammanhållningen bland oss alla.
– Pris: 900 kr/lag – för planhyra etc, betalas på plusgiro 521812-8 snarast efter anmälan, glöm inte ange ditt och lagets namn!
– Nytt för i år är att domarna istället för gula kort kommer att ge två minuters utvisningar. Som vanligt så är det rött kort och utvisning resten av matchen vid grov förseelse.

Anmälan: riketsanglar@anglarna.se
Sista anmälningsdag: tisdag 26 augusti

 

Share
Etiketter: