Blått & Vitt söker fler skribenter

Blått & Vitt är Supporterklubben Änglarnas medlemstidning som trycks i cirka 2 000 exemplar och skickas ut till alla medlemmar samt en väl utvald skara av intressenter runt IFK Göteborg och svensk fotboll.

Tyvärr är vi idag för få regelbundna skribenter för att göra en så innehållsrik medlemstidning som vi egentligen skulle vilja. Vi söke därför fler engagerade blåvita som vill vara med och bidra samt utveckla tidningen till ytterligare nivåer. Ett viktigt område vi vill satsa mer på är exempelvis medlemsdemokratiska inslag, så som att intervjua IFK:s styrelse och ledning för att göra det tydligare hur och av vilka vår förening styrs och vad personerna i fråga egentligen tycker. Vi vill även fortsätta att sätta fokus på den blåvita supporterkulturen genom historien för att sprida vidare kunskap till våra yngre medlemmar. Ett tredje tydligt förbättringsområde i tidningen är att dokumentera all den verksamhet som Änglarna står för, inte minst i samband med våra resor. Tycker du att det här låter som något som kan intressera dig? Hör av dig till tidning@anglarna.se och berätta lite mer om dig själv samt vad du vill bidra med!

Arbetet med årets andra nummer har nu inletts och deadline är satt till söndagen den 7 september. Av det redan nu klara innehållet märks en intervju med Mats Gren och en populär islänning, reseberättelser från sommarens Europaäventyr samt en koll på IFK Göteborgs kommande 110-årsbok. Vi har dock ytterligare lediga sidor och söker särskilt någon som skulle vara intresserad av att intervjua någon av IFK-styrelsens nykomlingar alternativt föreningens nye säkerhetsansvarige. Självklart tar vi även med glädje emot insändare eller andra intressanta uppslag.

Share
Etiketter: