HeIF away

Änglarnas resegrupp firar IFKs 110 år med att erbjuda jubileumspris till Helsingborg.

Årets sista bortaresa kan betyda allt. Därför gör vi nu vårt bästa för att bidra till att den blir en fest och att så många änglar som bara går har möjlighet att ta sig ner till Helsingborg 27 oktober.

Supporterklubbens resegrupp arbetar för att kunna arrangera en tågresa HBG t&r. Än är dock ingenting spikat varför färdmedlet ännu kan bli buss om inte allting klaffar. Mer information kommer så snart vi fått tydliga besked.

Oavsett släpper vi nu de 110 första bokningsbara platserna för det fashionabla jubileumspriset 110 kronor. Priset är det samma för alla oavsett medlemskap i Änglarna. Resan bokas via Änglarnas webshop eller över disk i Blåvittshopen, Gamla Ullevi.

Vi säljer nu även ut de så kallade ”supporterkorten” via webshopen. Priset är 75 kronor. Antalet är dock begränsat och erbjudandet gäller endast medlemmar i Supporterklubben Änglarna. Ange giltigt medlemsnummer i meddelandefältet i samband med beställning. Kortet köper du via Änglarnas webshop som du finner här.

Resesätt, avgångstid osv meddelas närmare avresan.

Inträde bokas via ticnet.

Share