Blått & Vitt 2/2014

Under förra veckan ska alla medlemmar ha fått årets  andra nummer av vår medlemstidning Blått & Vitt i brevlådan.

Om du inte har fått tidningen än så kontakta tidning@anglarna.se och uppge namn, adress och medlemsnummer så gör vi en reklamation hos utdelningsföretaget så att de kan göra ett nytt försök. Den vanligaste orsaken till att en medlem inte får sin tidning är att adressen i medlemsregistret är inaktuell eller att medlemskapet registrerades efter att adresslistan skickades till tryckeriet. För att uppdatera sin adress i medlemsregistret ansvarar respektive medlem och detta kan göras enkelt här.

Bland innehållet i det nya numret märks bland annat intervjuer med Mats Gren och Hjalmar Jonsson, en koll på IFK Göteborgs marknadsföring samt en rapport från sommarens äventyr i Europa League.

 

Share
Etiketter: