Bidra till årets sista nummer av Blått & Vitt!

Blått & Vitt är Supporterklubben Änglarnas medlemstidning som trycks i cirka 2 000 exemplar och skickas ut till alla medlemmar samt en väl utvald skara av intressenter runt IFK Göteborg och svensk fotboll.

Årets sista nummer kommer som vanligt ut lagom till jul och vi efterlyser nu hjälp från alla medlemmar eller andra intresserade blåvita. Har du åsikter om vad som skett runt IFK och Änglarna under den gängna säsongen? Vad har varit bra och vad borde bli bättre inför 2015? Vad bör Änglarna satsa mer på inför nästa säsong? Är Kamratgården på rätt väg eller vad saknas idag? Vad kan IFK – eller alla vi blåvita för den delen – göra för att locka mer folk till Gamla Ullevi?

Genom att skriva en insändare till Blått & Vitt når du ut till så väl många blåvita supportrar som folket på Kamratgården. Alla åsikter för att få igång den blåvita debatten välkomnas!

För att din insändare ska publiceras i tidningen behöver vi få ditt bidrag senast den 1 december till tidning@anglarna.se

Share
Etiketter: