Rösta fram Årets Ärkeängel 2014!

Vem tycker du har gjort sig förtjänt att vinna priset Årets Ärkeängel 2014? Årets Ärkeängel är Supporterklubben Änglarnas tradionella hederspris som delas ut till en spelare i dagens trupp (som gjort minst ett inhopp i Allsvenskan, Svenska Cupen eller Europa League under säsongen) som anses visa särskilt stor lojalitet mot IFK Göteborg. Priset kan bara erövras en gång per person och vinnaren röstas under vintern för att sedan presenteras på Supporterklubbens årsmöte.

Priset delas traditionellt ut på Supporterklubben Änglarnas årsmöte, förra året var det Hannes Stiller som var mottagare av priset Årets Ärkeängel 2013, som vi dock inte personligen kunde dela ut priset till förrän i julas. Två spelare från 2014 års trupp kan inte få priset då de redan har fått det en gång tidigare: Hjalmar Jonsson (2007) och Jakob Johansson (2012). Alla tidigare Ärkeänglar kan man läsa om här.

För att din röst ska vara giltig måste du fylla i namn och medlemsnummer, missa inte att trycka ”Next >” och fylla i dessa uppgifter innan du lämnar din röst genom att trycka på ”Submit Survey”. Lämna gärna en motivering till varför du röstar som du gör, motiveringen kan komma att publiceras på hemsidan eller i Blått & Vitt.

Vem tycker du bör få utmärkelsen Årets Ärkeängel 2014?Ditt namn?
Ditt medlemsnummer (i Supporterklubben Änglarna)?
Frivillig motivering?Share
Etiketter: