Sektion031 uppmanar till gemensam tågfärd!

10897953_617817525013987_8035054501312741149_nPå lördag inleds årets tävlingssäsong i och med cupmatchen mot FC Trollhättan. Det kommer bli fest – och den inleds redan på Centralen i Göteborg! Ni som inte reser organiserat med Änglarna uppmanas härmed att ta tåget med en gemensam avfärd kl 11:00. Kom igen, nu rivstartar vi 2015 tillsammans!

Närheten till Trollhättan innebär att det här praktiskt taget är en hemmamatch. Naturligtvis ska det avspegla sig på antalet närvarande blåvita. Våra sektioner ska vara fulla; att vi har kapaciteten vet vi men nu är det upp till bevis.

Sektion031 uppmanar därför alla som tänkt åka kollektivt upp, att sikta på att ta tågavgången 11:00 från Centralen.

Tåget anländer Trollhättan ca 11:40 och vi kommer därefter gå till samlingen på Folkets Park. Där väntar värmning med blåvita kamrater samt flera gamla hjältar, bland andra Håkan Mild, innan vi troppar av till Edsborg, öppnar alla fördämningar och vrålar fram vårt lag till en första segermatch i Svenska Cupen 2015.

Notera att tåget INTE är abonnerat och att det alltså kommer finnas vanliga resenärer ombord. Glöm inte att ta hänsyn till dessa, änglar. Vanlig betalning gäller, se www.vasttrafik.se för mer info.

Övrigt att tänka på
Det är fortfarande oklart huruvida det blir spel på stora eller lilla planen, men vi rekommenderar ALLA som vill åka upp att förköpa biljett här. Blir det spel på lilla planen, så kommer man sannolikt inte komma in utan förköp.

För er som vill åka med Änglarnas bussar upp, så avgår även dessa 11:00. Ni beställer här.

Share