Inför cupmatchen mot Myresjö/Vetlanda FK

vetlanda 2.1 - shopen 190x190På lördag är det återigen dags för bortamatch och resa med Änglarna. Denna gången åker vi till Småland och Vetlanda för att förhoppningsvis få se Blåvitt prestera betydligt bättre än senast i Trollhättan. När vi kommer fram är tanken att vi stannar vid Sexkanthuset (öppnar kl 14) som ligger precis intill arenan och har pub med prisvärda dryckes- och matalternativ. Platserna är dock begränsade här då stället endast tar in ca 50 pers. Sedan tidigare är vi dock även välkomnade till The Old Barn som ligger på Storgatan 9 c i centrala Vetlanda. Från kl 12:00 och framåt erbjuder dom 1 st Old Barn baconburgare med tillbehör och 1 st fatöl/läsk för 150:- Puben öppnar bara för oss blåvita. Man kan därmed välja lite själv vad man spendera tiden innan matchen.

Dessutom kommer det för dem som är tidiga på plats att spelas en förmatch med avspark redan klockan 12:15 mellan Myresjö IF/Vetlanda FF P15 – IFK Göteborg P15. Klockan 12:45 spelar även respektive klubbars u-16 lag mot varandra.

Bussen avgår som vanligt från Shellmacken norr om Nils Ericsonterminalen. Avgångstiden är satt till klockan 10.00. Resetelefonen kommer att vara på under matchdagen ( nummer 0729202386). Vi kan även avslöja att det under resan kommer att vara ett quiz med mycket fina priser. Deltagande i quizen kostar 10 kr så se till att ta med lite kontanter!

Resan bokar du i Änglarnas webshop.

Läs även intervjun med Myresjö/Vetlandas tränare här.

Krossa Myresjö/Vetlanda!

Share