Hjälp Sektion031 utveckla vår repertoar av läktarsånger

10897953_617817525013987_8035054501312741149_nSom en del av projektet Sektion031:s ambition att bredda engagemanget och delaktigheten i bygget av den blåvita läktarkulturen, går vi nu ut med en uppmaning till alla supportrar att skicka in förslag på nya läktarsånger för klacken. Se det som en möjlighet för just Dig att göra din röst hörd och ha chans att bli delaktig i supporterarbetet.

Givetvis hoppas vi på så många förslag som möjligt och alla förslag kommer att samlas in för att sedan presenteras för en grupp bestående erfaret klackfolk. Där beslutas det vilka sånger som kommer att arbetas vidare med alternativt lanseras direkt på läktaren.

Tänk på att alla idéer är bättre än ingen idé alls – ditt bidrag är betydelsefullt och det behöver INTE vara perfekt. Även en halvfärdig idé eller bara ett förslag på en bra musikslinga som man kan sätta text till, kan innebära att kreativiteten sätts igång hos andra änglar! Vi är glada för all input!

Sista dag att skicka in Ditt förslag är 18 Mars.

Några hållregler för sånger
– Texten (din egenkomponerade, inte originaltexten) ska vara på svenska.
– Vi vill ju alla att vår förening ska vara speciell och därmed undviker vi melodier som redan sjungs av andra Svenska lag.

Förslag skickas till : klacksanger@sektion031.se

Share