Tifofix på söndag – hjälp Tifogruppen färga GU

I samband med inmarschen vid söndagens premiär kommer ett stort tifo arrangeras. Det kommer emellertid kräva en massiv arbetsinsats under söndag morgon. Tifogruppen inom Ultras Göteborg går nu via Sektion031 ut och uppmanar Blåvittfamiljen att hjälpa till.

Vi kan tyvärr inte gå ut med vad själva arbetsuppgifterna består i före samlingen på söndag morgon. Tifon ska inte annonseras i förväg. Dock ska det påpekas att IFK Göteborg är informerade och dessutom närvarande vid tifofixet, genom SLO som hjälper till med samordning av arbetet.

Massiv insats – hjälp oss!
Arrangemanget kommer kräva en arbetsinsats som överstiger insatsen i samband med ”Årets sista hemmamatch” ifjol. Av det skälet ber vi nu dig om hjälp. Har du tid och lust att lägga söndagsmorgonen på arbete för IFK Göteborg? Är du tillräckligt morgonpigg?

Anmäl då din medverkan omedelbart! Maila SLO på: anders.almgren@ifkgoteborg.se

Praktisk info
Plats: entré 5 (hörnet mot Tingsrätten) på Gamla Ullevi. Tid: kl 07:00 – ca 09:00 (beroende på hur många vi blir). Uppgifter: kommer fördelas på plats.

För att lösa detta på den begränsade tid vi har till förfogande, behövs alltså runt 50 pers. Kan vi uppbåda den hjälpen, änglar?

stöd swish

Share