Blåvitt bäst i Sverige nu på iTunes, Amazon och Klicktrack

Hallå kamrater!
 sek-220x162 Skivan Blåvitt, Bäst i Sverige finns fr.o.m den här helgen även att köpa digitalt via iTunes, Amazon och Klicktrack.
  Vi har nu, i tider då ”folk inte köper skivor” sålt en bit över hälften av CD-skivorna, vilket innebär att vi i runda slängar redan är uppe i 40 000-45 000:- insamlade kronor till Tifofonen och ungdomsakademin vilket helt klart känns grymt bra utifrån att skivan bara funnits till försäljning i 1 månad.
  Skivan har som ni vet tagits väl emot och låtar från skivan har spelats på såväl Gamla Ullevi som i andra blåvita sammanhang. Spelats i radio och omskrivits i diverse media. Skivan som helhet går även varm på x-antal pubar och bussar i samband med matcher och bortaresor och låtarna börjar så sakteliga att sätta sig.
  Ni kanske även noterat att det gjorts och släppts 2 videor och ”ryktet” säger att minst 2 videor till är på gång.
Om alla inte sett videorna så har ni länkar här; Glenntown & Disco GBG
Share