Resegruppen bjuder på fri entré

Den allsvenska säsongen är i full gång och bortaresandet har smygstartat med en tripp till Örebro. Nu är det med andra ord hög tid att startar hetsen i tid för vårens resterande bortamatcher.

Bokar du din resa i god tid innan aktuell bortamatch så bidrar också du till hetsen och i förlängningen till att fler änglar åker med Supporterklubbens bussar. Som en extra morot gör vi nu också en ändring och erbjuder fri entré till dem som bokar tidigt. I övrigt är det från och med Halmstadsresan samma pris för alla medlemmar. Men skynda, det finns hundralappar att spara!

Fredagen den 8: e maj är det bortamatch mot Kalmar FF som gäller och Änglarna kör pubbuss till matchen. Blåvitt har tidigare år haft det svårt att få till det på planen här, därför är ett mäktigt bortastöd extra viktigt.

Söndagen den 24: e maj spelar IFK Göteborg match mot Halmstad BK på Örjans vall. Det brukar vara många änglar på dessa matcher och i år ska inte bli något undantag. – Det är bara att gå in i webshopen och boka!

Sista matchen på bortaplan, innan sommaruppehållet, spelas söndagen den 7: e juni mot Hammarby IF. Kan man bara välja en resa, så är detta den man ska välja utan tvekan! Efter fem tunga år är Bajen tillbaks i Allsvenskan och det är vårt uppdrag att så fort som möjligt skicka tillbaka dem till Superettan igen. Då resegruppen ser detta som den enskilt största resan innan uppehållet har vi sett till så att du kan åka till baksidan för ett kanonpris! – Boka i tid och bidra till hetsen!

Boka din resa i Blåvittshopen, Gamla Ullevi eller Änglarnas nätbutik som nås genom att klicka på ett av nedanstående resealternativ;

Kalmar FF, pris från 380 kr

Halmstads BK, medlemspris från 175 kr inklusive inträde.

Hammarby IF, medlemspris från 399 kr inklusive inträde

Bussarna avgår från Shell strax norr om Nils Ericsonterminalen
Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande)
Maila resor@anglarna.se för mer information

till hemsidans bildspel

Share