Resa mot Söder

1Åtvidaberg, Örebro, Häcken, Helsingborg, Falkenberg, Kalmar, Aik, Halmstad…

Det har spelats 10 omgångar så här långt i allsvenskan och Blåvitt har vunnit hela 8 av sina matcher. Detta med 17 gjorda och endast 5 insläppa mål.

Sedan årets allsvenska start har vi även hunnit med ytterligare en titel att stoltsera med. Grattis cupmästare!

Den 7 juni ska segertåget fortsätta att rulla! Den dagen åker vi till sveriges mörkaste plats och visar Bajen vad fotboll egentligen innebär. Spelarna ska briljera på planen, supportrarna ska invadera Stockholm och vi som är från Göteborg har naturligtvis för avsikt att åka hem med allt utom sorg.

Änglarna annordnar självklart en resa till Söder, för det förmånliga priset 399:- för medlemmar och 499:- för alla andra.  Bussarna avgår, som vanligt, från Shellmacken vid centralstationen 6,30 på söndag morgon. Var ute i god tid för vi blir många på den här resan!

Mer information hittar ni här och möjlighet att boka resan finns i vår nätbutik som du hittar här.

Du dundrar väl med på vårt segertåg?
till hemsidans bildspel

Share