Alla till Norrköping


Säsongsuppehåll och två vunna träningsmatcher i all ära. Nu går serieledarna snart ut och spelar allsvensk fotboll igen!

rutor - Kopia Efter bortamatchen i Sundsvall 5 juli är det dags för ett kamratmöte i Norrköping söndag 19 juli. Vi minns förra årets bittra förlust på Nya Parken och nu är det självklart dags för de blåvita att ta revansch. Laget kommer dock att behöva ett bra gäng änglar i ryggen för att prestera, så boka din resa med Änglarna och stötta laget till seger!

Peking har öppnat säsongen starkt och därför är det viktigt att just du stöttar laget, och ger det där extra stödet som vi vet många gånger har inneburit ett sent och avgörande mål för Kamraterna. Matchen spelas dessutom på en söndag, vilket innebär att man, oavsett om man har semester eller ej, inte behöver ta ledigt från jobb eller skola.

Du får ett kanonpris på resa och inträde om du är medlem (obs! begränsat antal) och dagen till ära bjuder förhoppningsviss på fint sommarväder.

Så som du ser finns det ingen anledning att inte åka till Norrköping och se Blåvitt spela ut Peking, boka resa idag och bidra till hetsen!

bild event

IFK Norrköping – IFK GÖTEBORG
söndag 19 juli 2015
Busstyp: Pubbuss
Avresa: 08.30 från Shellmacken norr om Nils Ericsonterminalen.
Pris: Medlemmar, 299 kr inklusive inträde (begränsat antal), Ej medlem: 359 kr.
Åldersgräns: 18 år (16 år med vårdnadshavares medgivande).
Maila resor@anglarna.se för mer information

Resan bokas enklast via Änglarnas webshop eller över disk i Blåvittshopen, Gamla Ullevi.

Share