Nu går vi man ur huse

rutor - Kopia1Efter den makalösa uppslutningen på bortaplan mot Hammarby är det nu dags att börja planera för ännu ett historiskt bortafölje. Alla änglar och kamrater ska med. Gammal som ung, man eller kvinna, lång eller kort alla ska vara på plats i Malmö, söndag 9 augusti. Grabbarna på plan kommer att behöva vårt stöd så det finns inget utrymme för undanflykter. Vill vi hämta hem det där guldet gäller det att alla sluter upp.

Supporterklubbens resegrupp arrangerar som vanligt bussresa från Göteborg till mycket fördelaktigt pris, inte minst för dig som är medlem i Änglarna och håller dig framme i god tid. För endast 229 kronor erbjuds nämligen de trettio första medlemmarna som bokar en plats på bussen såväl resan tur&retur som inträdet på bortasektionen.

Vill man som medlem sitta på annan sektion, missar chansen att vara bland de trettio första är priset 229 kronor för resan tur&retur och är man helt enkelt inte är medlem i Supporterklubben är priset 279 kronor tur&retur.

Pubbuss är det som gäller och avresa sker klockan 10:00 från macken strax norr om Nils Ericsonterminalen.

Enklast bokar du resan antingen via Änglarnas webshop eller över disk i Blåvittshopen, Gamla Ullevi.

rutor - Kopia4

För er som bor utanför Göteborg arrangerar som brukligt vid stormatcher flera lokala blåvita grupper och fraktioner resor och tar som regel gärna med sig fler på resan. Kontakta din lokala fraktion och fråga om du är sugen på att åka till Malmö med andra Blåvita kamrater.

Biljetter till matchen säljs via denna länk och vill man ha plats på bortasektionen är det biljetalternativet ”gästande lag” som gäller.

Nu lägger vi grunden för en ny oförglömlig resa!

 

Share