Ta badbussen till Falkenberg

Nu drar vi till stranden

Bild1Resegruppen styr årets resa till mötet mot Falkenbergs FF, söndag 26 juli, via stranden så att vi kan ta oss ett dopp före matchen. Om vädret inte knasar till det fullständigt blir det alltså beach snarare än pub på den här resan.

Änglarna står för lite badleksaker, så ta med er badkläder och ett glatt humör så gör vi tillsammans det här till en riktigt minnesvärd resa.

Ingen åldersgräns

Vi har inte satt någon nedre ålder på den här resan utan alla är välkomna. Är man under 18 år krävs dock som vanligt att vårdnadshavare, via resor@anglarna.se, i förväg meddelar att det är okej att man åker på resan och är man under 14 måste man för att kunna följa med resa i målsmans sällskap.

Eftersom det på grund av detta kommer att bli fler yngre på resan än vanligt ber vi alla att iaktta en mogen nivå av måttfullhet i drickandet.

Spara pengar

Medlemmar i Supporterklubben erbjuds vid snabb bokning inträdet inkluderat i busspriset. Erbjudandet är dock begränsat till antal så precis som vanligt gäller det att vara först till kvarn.

Falkenbergs FF – IFK GÖTEBORG

söndag 26 juli 2015
Badbuss!
Avresa: 11:00 från macken strax norr om Nils Ericsonterminalen
Pris: medlemmar 139 kr och övriga 179 kr
Sista bokning 19 juli (efter det säljs endast eventuella restplatser)
Åldersgräns: 18 år (under 18 år endast med vårdnadshavares medgivande och under 14 endast i målsmans sällskap)
Maila resor@anglarna.se för mer information

Resan bokas enklast via Änglarnas webshop eller över disk i Blåvittshopen, Gamla Ullevi.

till hemsidans bildspel

Bor du längs vägen

Som alltid går det utmärkt att kontakta resegruppen via resor@anglarna.se och fråga om resrutt och möjligheten till eventuella stopp på vägen.

Vill du hellre festa loss

Vill man hellre ta vägen förbi puben före match eller själv styra sin resa rekommenderar vi tåg. Öresundståget kör med max en timmes mellanrum från Göteborg med stopp i Mölndal-Kungsbacka-Varberg för några hundringar t&r. Resan tar knappa timmen och från Falkenbergs station tar man sig enkelt med hjälp av buss in till centrala Falkenberg. Att ta sig till arenan är lite bökigare, men inte värre än att det går att lösa.

 

Matchbiljett köper du via denna länk. Vi står som gästande supportrar på sektion L (bortastå).

Share