Köp förköp

zr7qTnbFEnligt uppgift var det tyvärr ett flertal såväl hemma- som bortasupportrar som i går blev utan biljett och därför missade matchen mot Norrköping. Inte minst känns detta beklagligt när det rör sig om organiserade tillresta supportrar som spenderat mil i bussar och bilar för att komma till Gamla Ullevi.

Vad dessa hade gemensamt var att de missat det oerhörda tryck som under året blivit på biljetterna till våra hemmamatcher. Hade de köpt sina biljetter i förköp hade det hela kunnat undvikas och någon annan hade istället fått stanna utanför.

Vi vill från Supporterklubben Änglarnas sida därför passa på att uppmärksamma alla som kommer till Göteborg för att se på fotboll att införskaffa matchbiljett i förväg så att inte fler aktiva supportrar ska behöva råka ut för samma missöde.

Vi vill också ta tillfället i akt att varna våra egna medlemmar och alla andra kamrater för att detta naturligtvis även kan hända oss som bortasupportrar om vi inte har huvudet på skaft. Köp därför alltid biljett i förköp om ni inte vet med er att ni har tillgång till ett så kallat supporterkort genom att ni exempelvis som medlemmar i Supporterklubben Änglarna bokar medlemserbjudande där inträdet ingår i resans pris.

Att köpa förköp bär dessutom med sig flera andra positiva effekter som är värda att nämna:
1. Du vet att du kommer in och slipper att köa i biljettluckan
2. Det snabbar upp insläppet för alla genom att hela proceduren vid grindarna blir effektivare
3. Förköp bidrar till hetsen. Alla vet att folk drar folk så ett stort antal biljetter sålda som förköp gör att ännu fler  blir sugna på att följa med och stötta laget också på bortaplan
4. Det blir enklare för alla att planera. Arrangören vet hur många kiosker de ska ha öppet och hur mycket personal som behövs. För att inte tala om hur stor bortasektionen måste vara för att vi alla garanterat ska få plats


 

Besök Gamla Ullevi

För gästande supportrar finns mer information på IFK Göteborgs hemsida och även länk till biljettförsäljning via ticnet.se. Håller ni på Blåvitt söker ni er till exempelvis Kommandobryggan och håller ni på gästande lag köper ni lämpligtvis biljett till sektionen märkt ”bortasupportrar”. Vi uppskattar inte bortasupportrar på våra egna sektioner!

Åk på bortamatch

För oss själva gäller för de närmast kommande matcherna följande länkar till hemmalagens biljettförsäljning;

Norrköping: http://ifknorrkoping.ebiljett.nu/
Falkenberg: http://event.webbiljett.se/
Malmö: http://www.ticnet.se/

Som regel betecknas de biljetter vi söker antingen som ”bortastå”, ”bortasupportrar” eller ”gästande supportrar”.

PS!
Vår SLO informerar om att det i denna stund pågår dialog med Slask Wroclaw om hur vi köper biljetter till bortasektionen i Polen på torsdag. Håll utkik efter mer information på IFK Göteborgs hemsida.

bild event

Share